10 dollar per page research papers, Going Here, free html projects for students, compare and contrast essay papers, important link
Havnegade 11, DK-4900 Nakskov (+45) 5495 8066 krinak@krinak.dk

Virksomhedsprofil

Krinak A/S  ( Holger Kristiansens Eftf. Nakskov A/S)

Krinak A/S er en skibsmæglervirksomhed etableret i 1919 med hovedkontor i Nakskov. Vi opererer på alle havne på Lolland Falster samt Sydsjælland.

I Nykøbing F., Orehoved og Gedser er vi repræsenteret igennem ejerskab af skibsmæglerfirmaet Marquardt & Tornøe, i Vordingborg igennem ejerskab af skibsmæglerfirmaet Vordingborg Shipping og i Næstved igennem ejerskab af skibsmæglerfirmaet LH Shipping.

Vi har et stort lokalt, nationalt og internationalt netværk, og har derfor mulighed for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger indenfor shipping, logistik, dør-dør løsninger, manpower etc.

Vi prioriterer sikkerhed, service samt kvalitet på højt niveau. Vi råder over materiel til stevedore og kan derfor håndtere projektlaster, bulk varer samt pallevarer med kompetente og erfarne stevedorefolk som tovholdere.

 Vi står til rådighed 24/7/365.

Krinak A/S er certificeret i henhold til ISO 9001:2008, Fonasba kvalitetsstandard og  arbejder i det daglige  efter ISO 14001.